Is uw cybersecurity strategie up to date?

Kom naar de Live Security Academy op 17 september 2019 en ontdek of uw cybersecurity strategie up-to-date en toekomstbestendig is.

Hoe detecteert en reageert u op een inbraak? Welk budget moet uw bedrijf investeren om de cybersecurity op orde te hebben? Hoe wapent u zich tegen cyberaanvallen?
Het implementeren van een complete cybersecurity strategie wordt met de dag gecompliceerder. Wat houden al die technieken nu precies in? Is mijn huidige aanpak voldoende? Welke technieken moet ik gebruiken en welke gebruik ik al?

In hands-on break-out sessies geven de beste cybersecurity specialisten u antwoord op deze vraagstukken. F-Secure neemt u mee op een interactieve en praktische tour, waarbij de focus ligt op de volgende onderwerpen:

  • Hoe wapent u zich tegen cyberaanvallen?
  • Hoe detecteert en reageert u op een inbraak?
  • Cyberrisico management, hoe stelt u dit op?

Door inhoudelijk dieper in te gaan op deze onderwerpen, creëert u voor uw bedrijf een unieke en concrete checklist waarmee u tot een kwalitatieve en complete cybersecurity strategie komt. Met behulp van deze checklist kunt u ervoor zorgen dat uw cybersecurity strategie up-to-date is met de laatste ontwikkelingen.

Voor het Live Security Academy Event hebben wij een zeer interessant key-note spreker weten te strikken, namelijk TED spreker en wereldwijde autoriteit op het gebied van computer security, Mikko Hyppönen.

Wacht niet langer, schrijf u nu in voor de Live Security Academy en zorg dat uw cybersecurity strategie up-to-date en toekomst bestendig is!

Meer info & inschrijven!