Over Ons

Secure IT bestaat sinds 2017 als samensmelting van IMPAKT (°1988) en Fix It Solutions (°2005), 2 IT bedrijven die reeds hun sporen verdienden in de wereld van Cybersecurity.
Terwijl de specialisatie van IMPAKT vooral ligt in cybersecurity, munt Fix IT uit in het volledige IT beheer, waaronder dus ook security. Door de bundeling van deze complementaire krachten kan Secure IT straffe services bieden aan haar klanten. Secure IT werkt samen met grotere bedrijven, steden, gemeenten, ziekenhuizen, overheidsdiensten, luchthavens ed.
We helpen onze klanten met het kiezen van de beste oplossing voor hun noden, en het kiezen van het juiste product op de juiste plaats. We installeren, onderhouden én zorgen voor een uitmuntend resultaat op lange termijn.

Geef je carrière wind in de zeilen!

Ben je gebeten door IT en cyber security? Wil je graag onderdeel uitmaken van een betrokken team waar je ondernemend kan zijn en je talenten kan ontplooien? Verlang je ernaar je kennis uit te breiden en samen te werken met andere gepassioneerde professionals?

Dan is Secure IT misschien wel jouw toekomstige werkplek. Neem gerust contact op om te kijken hoe we elkaar wederzijds kunnen versterken.